Bierings Bouw "Kwaliteit is een keuze"

Onze werkwijze

Open en heldere communicatie is belangrijk om tot een wederzijdse overeenstemming én een correcte uitvoering van een project te komen. Geen verrassingen en afspraak is afspraak. Om dit te waarborgen handhaaft Bierings Bouw een duidelijke werkwijze.

Persoonlijk gesprek

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we met elkaar al uw wensen en ideeën. We bekijken de mogelijkheden en alternatieven om te komen tot een concreet plan. Uit een samenvoeging van ideeën en wensen met kennis en kunde, en door elkaar te inspireren, ontstaan de mooiste creaties. Samen zorgen wij ervoor dat uw woonwens uitkomt.

Offerte en advies

Bierings Bouw werkt de projectplannen op maat en tot in detail uit, en stellen binnen het vastgestelde budget een offerte op waarin al uw wensen en ideeën verwerkt worden. Deze offerte nemen wij samen door zodat alle onduidelijkheden of vragen beantwoord kunnen worden. Uiteraard kunt u hierbij de open begroting inzien.
Bierings Bouw vervult hierin vooral een adviserende rol en stelt in overleg de offerte bij waar nodig zodat helder is wat u van ons kunt verwachten, zonder extra bijkomende kosten.

Akkoordverklaring

Nadat wij samen met u hebben besproken hoe we het project aan gaan pakken, volgt er een laatste aangepaste offerte. Indien de inhoud naar wens is, volgt er een akkoordverklaring ter ondertekening.

Planning

Wij werken, indien van toepassing, nauw samen met door ons zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en betrouwbare leveranciers, zoals een loodgieter, elektricien, schilder en stukadoor. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd en de coördinatie houden wij scherp in de gaten. Bierings Bouw is uw aanspreekpunt en neemt uw zorgen uit handen. Afspraak is afspraak!

Uw voordeel

Door inzet van vakbekwame mensen en onderaannemers kunnen wij de juiste werkzaamheden voor uw bouwproject verrichten en de kosten laag houden. Zo wordt er zo efficiënt mogelijk gewerkt en kunnen vaste kosten aanzienlijker lager uitkomen. Op deze wijze is het geleverde werk zowel kwalitatief hoogwaardig als zéér concurrerend.

‘Uw project is ons visitekaartje!’

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.